Thursday 26 June 2008

moving on

Time is running short and in a week the show will have its premiere. Everything is going well around here and the scenes of the show are almost done. Me and Eric who are doing this characters called Vaangee and Dr. Celery are the belief keepers, and we are kind having the main part in the show but we have hardly practiced anything for our part. Hope it's going to be more work tomorrow.

I went to the biggest mall in Florida two days ago and man it was big. well well i'm watching a movie so talk to ya soon pzz

5 comments:

Erik Ahrnbom said...

Repetioner är lojligt. Riktiga skadespelare repar aldrig. Kolla på din mor. Eller jag menar att... Eller. Typ...
Herregud! Vad menar jag?
Det kommer att funka fint hur som helst. Det menar jag. Och det aer klart att du ska fa repa. Mer repetitioner at folket!
Allt gott sa laenge.
/Erik

moster Jenny said...

Tjaba grabben,
Urban här. Låter som om du har en fantastisk resa! Högt och lågt, trist och roligt, precis som det ska va...Det är de tillfällen man kommer ihåg. Fråga bara Erik om vad han kommer ihåg från RJK-turnéerna. De nätterna han fick sova gott eller de han delade i suburban snoring company...

Jag är avis på dig. Vill också till USA igen och få se nåt annat än NY. Härligt! Vi får nöja oss med Kaliningrad och Vilnius så länge.

Vi följer med spänning utvecklingen och hoppas på en bra premiär. Det största problemet med repetitionsarbete är att de scener och partier som funkar bra sällan repeteras så mycket...man måste koncentrera sig på det som behöver fixas. Det gör att man inte får den bekräftelse man kanske egentligen skulle behöva. Ta ett litet snack med regissör/lärare eller vad det nu är och fråga om det är något du/ni behöver arbeta vidare med och tänka på. Annars är det bara att köra på och utveckla det man har till dess att någon reagerar och säger åt en att man är på väg åt fel håll.

Vi hörs,
Urban
Valdemar och Jenny hälsar så mycket!

Erik Ahrnbom said...

Hej igen my dear,
är övertygad om att du gör ett fantastiskt jobb. Kul att du fick en bra roll! Fortsätt att vara den fantastiska människa du är och allt kommer att gå finfint.
Vi åker till Västkusten på måndag. Men vi fortsätter att följa din blogg
ändå. Nils har börjat jollra med en ny energisk energi. Han påstår något som typ "DÄR ÄR DU DÄR ÄR DU DÄR ÄR DU DÄR ÄR DU!!!"
Keep on moving on Benjamin!
Elsa hälsar!
KRAM
Mamma

Erik Ahrnbom said...

Hej Benjamin i övärmårån ska vi åka till sundsandvik nu spelar pappa på sin jitar
pus Elsa

Balanjo said...

hahah tack for tipsen! Erik du ar allt lustig ibland, kul att Nils har ... ehm.. jaa vad har han?